Tuesday, May 10, 2011

Green Tea.

Saya syak lepas ni makin ramailah yang mengamalkan minuman green tea
berbanding kopi, teh O, nescafe dll.
Selain mampu mengekalkan kesihatan yang baik, 
menurut beberapa kajian green tea juga turut berhasil mengurangkan berat badan. 
Yang lebih utama lagi, 
green tea tidak memerlukan sebarang penambahan gula...
Bukankah ini adalah satu langkah penjimatan yang agak baik??~ hoho.
Almaklumlah..harga gula kan dah naik..=P







p/s : Alhamdulillah, tak sia-sia saya paksa kamu minum green tea selama ni...
makin 'selim' la kita nampaknya. kui3. 
(hari ni kamu dah minum Green tea belum??? =P)

2 comments:

Zura said...

belom! hahah
lama dah beli green tea after yan cakap aritu but then sbb letak tempat tersorok, so asyik terlupa je hehe..

tea ada caffein gak kan? kalau kita minum mlm2 time stay up blh tahan tak?

Mrs.Urwah said...

eeiii...x aci la camtu..

btw,kite dah promote green tea dekat beit hanan. Lepas ni nak sebarkan dakyah green tea ni ke seluruh pelosok mansurah. Agak2 bleh dpt komisyen duta green tea tak. Haha.


ada..tp amount dia sgt kecil berbanding kopi/nescafe. (tak silap kite laa)