Thursday, May 26, 2011

Ustaz saya...

Untungnya cuti-cuti Malaysia tahun ni.
Saya dah tak payah gelabah gelabah fikir 
macam mana nak start enjin, 
nak reverse
nak balance jalan, 
tengok cermin belakang, 
tengok cermin sisi kiri, 
tengok cermin sisi kanan...
Sebab sekarang..
Saya dah ada driver tetap...
Ehem2.
Uztaz tu beb..
InsyaAllah, masuk kereta je confirm dia suruh baca doa naik kenderaan. kuat-kuat~

Perkenalkan ustaz saya..
Jeng..jeng..jeng






























Ustak Yusuf nak pergi jemaah kat surau ni. Cepat siap. Siapa lambat, tinggal!!!
Vrooommm...

Nota kaki : Ni yang buat mamayan makin tak sabar nak pi kejar kapal terbang ni. =P

3 comments:

ummu yusuf said...

hei hei hei.. tahfiz-to-be insyaAllah :) Assalamualeikum ustaz!

queriz said...

biiznillah...insyaALlah...

Nampaknya, balik cuti ni, mamayan dah kena start ajar yusuf mengaji ni. haha...


p/s: jap2, nak kena cari balik rotan yang yan sorok dari abah dulu. hahaha.

ummu dalyla said...

huhu takyah guna rotan~ suruh dalyla tempik je~ hehe